RAMBIKI
DISTILLATION LAB.  


www.rambiki.com

︎

芳香植物 蒸留レーベルをはじめます。
江戸時代に伝わった陶製蒸留器「蘭引(らんびき)」が名前の由来。テラスで栽培中のハーブやイスラム食材店で入手したスパイスを、オフィスに常設したガラス蒸留器で実験を繰り返しながら、ハーブや香りに関連するプロダクトや企画を準備中です。

栽培種:パチュリー、ベチバー、イランイラン、カルダモン、カッファーライム、ホワイトセージ、ローズゼラニウム、ラベンダー、ローズマリー、シナモン、ジュニパーベリー、サザンウッド...

Our Aromatic plants Distillation label “RAMBIKI”. The name comes from the japanese ceramic distiller called "Rambiki" that was introduced in the Edo period in Japan.
We are preparing products and projects related to herbs and fragrances by experimenting with herbs growing on our terrace and spices collected from Islamic food shops, using a glass distiller in our office.

Cultivars: Patchouli, Vetiver, Ylang-ylang, Cardamom, Kaffir Lime, White sage, Rose geranium, Lavender, Rosemary, Cinnamon, Juniper berry, Artemisia abrotanum..